Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
41
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
819.2 Кб
Скачать

Індивідуальне завдання №12

1. Теоретичне завдання. Теоретичні підходи до обґрунтування безпечної фінансової моделі підприємства.

2. Практичне завдання. За допомогою інструментарію бенчмаркінга проаналізувати можливості і запропонувати пропозиції по вдосконаленню окремих бізнес-процесів або видів продукції обраного підприємства.

Індивідуальне завдання №13

1. Теоретичне завдання. Основні підходи до побудови системи аналітичних індикаторів оцінки рівня інформаційної безпеки підприємства

2. Практичне завдання. На основі оцінки рівня екологічної складової економічної безпеки обраного підприємства визначте основні проблемні зони у цій сфері та розробіть щонайменше 3 заходи для підвищення рівня його економічної безпеки.

Індивідуальне завдання №14

1. Теоретичне завдання. Політико-правова складова економічної безпеки бізнесу: поняття, склад та методи оцінки рівня.

2. Практичне завдання. На основі фінансових показників обраного підприємства визначте рівень його фінансової стійкості та платоспроможності, виявіть загрози в цій сфері та запропонуйте щонайменше 3 рішення щодо покращання фінансової безпеки обраного підприємства.

Індивідуальне завдання №15

1. Теоретичне завдання. Організація бізнес-процесів підприємства в контексті економічної безпеки підприємств.

2. Практичне завдання. На основі інформації обраного підприємства слід розробити (запропонувати удосконалене) положення про організацію служби економічної безпеки підприємства.

5.3.2. Вимоги до виконання індивідуального завдання.

Індивідуальне завдання з курсу «Економічна безпека бізнесу» має таку структуру:

  1. Титульний аркуш.

  2. Зміст індивідуального завдання.

  3. Теоретичне завдання.

  4. Практичне завдання.

  5. Список використаних джерел.

  6. Додатки (за потребою).

  1. Титульний аркуш.

Титульний аркуш виконується з урахуванням загальних вимог до оформлення наукових робіт. На титульному аркуші обов’язково зазначаються: назва дисципліни, назва індивідуального завдання та його варіант, атрибути студента, який його виконав, прізвище і ініціали викладача, який перевірятиме завдання, місто і рік.

  1. Зміст індивідуального завдання.

Вказується зміст завдання, виходячи із обраного варіанту із зазначенням сторінок, які відповідають окремим складовим змісту.

  1. Теоретичне завдання.

Зміст теоретичного завдання відповідає актуальній проблематиці курсу і передбачає виявлення та формування вмінь та навичок студента критично аналізувати основні теоретичні, методичні і прикладні підходи до забезпечення окремих складових (аспектів) економічної безпеки бізнесу і обґрунтовувати особисті висновки і пропозиції щодо їх узагальнення або удосконалення.

Теоретичне завдання повинно виконуватися на матеріалах наукової, навчальної, навчально-методичної або спеціальної літератури, присвяченої питанням забезпечення економічної безпеки бізнесу.

При написанні завдання слід дотримуватися загальних правил оформлення матеріалу, обов’язково посилатися на використані джерела літератури. Матеріал має бути викладено логічно і чітко, без повторів, характеризуватися достатнім рівнем обґрунтованості і завершеності.

Загальний обсяг цієї частини індивідуального завдання не повинен перевищувати 10 стор., але не може бути меншим за 5 стор.

  1. Практичне завдання.

Вирішення практичних завдань студентами передбачає таку логічну структуру викладу матеріалу (для варіантів 1-14):

  1. Постановка проблеми: формулювання проблем підприємства у вибраному аспекті його діяльності, визначення мети вирішення та завдань, необхідних для досягнення цієї мети.

  2. Дослідження проблеми: характеристика проблематики підприємства у обраній сфері діяльності.

  3. Пропозиції щодо вирішення проблеми та їх очікувані результати: послідовність конкретних дій, що повинні призвести до досягнення поставлених цілей та вирішення сформульованих проблем діяльності підприємства.

Загальний обсяг цієї частини індивідуального завдання не повинен перевищувати 10 стор., але не може бути меншим за 5 стор.

Соседние файлы в папке 02 NMM_DiscProgramy