Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Otsinka_zastavi_metodmateriali / оцінка студент / Зв т про оц нку предмета застави.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
1.96 Mб
Скачать

1.3. Припущення і обмеження

Звіт підготовлено у відповідності з наступними припущеннями та обмеженнями:

  • експерт виходив з достовірності правовстановлюючих документів на об'єкт оцінки, тобто висновки про права на нерухоме майно зроблено на підставі аналізу представлених замовником документів;

  • оцінюваний об'єкт за інформацією Замовника не закладено і він вільний від будь яких додаткових сервітутів, крім вказаних в правовстановлюючих документах;

  • висновки зроблено на підставі допущення того, що власник керує нерухомим майном, як найкраще виходячи зі своїх інтересів;

  • об'єкт оцінки, за нашими припущенням не має яких-небудь прихованих дефектів, можливих дефектів фундаментів або стін, окрім обумовлених (вказаних) в цьому Звіті, які можуть вплинути на вартість об'єкту;

  • Звіт про оцінку об'єкта представляє собою точку зору Оцінювача і останній не несе гарантій по умовах реалізації оцінюваного майн;

  • Звіт може бути наданий для перевірки експертній комісії УТО;

  • висновок про вартість, викладений в Звіті, відноситься до об'єкта в цілому. Будь-яке співвідношення частини вартості з будь якою частиною об'єкту являється неправомірним, якщо інше не обумовлено в Звіті.

Умови і терміни, приведені нижче, є невід'ємною частиною цього Звіту.

Вихідні дані для визначення вартості об'єкта:

  • натурні обстеження стану конструктивних елементів будівель;

  • документація, надана власником – правовстановлюючі документи (витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно), технічний паспорт, правові та технічні документи на земельну ділянку (Державний акт на постійне користування ділянкою);

  • інформація замовника про характеристики та технічний стан приміщень.

У Звіті використано достовірні джерела інформації.

У розрахунках даного Звіту кінцеві результати можуть мати незначну погрішність внаслідок округлення.

Єдине призначення Звіту

Дійсний Звіт призначений для Замовника і не може передаватися іншим юридичним чи фізичним особам з метою, не передбаченою функцією дійсної оцінки, визначеної в п. 1.2 “Основні факти”.

Звіт має силу тільки при його повному наданні і використанні з метою, що зазначена у Звіті.

Термін дії Звіту

Період використання даного Звіту – 3 місяці з дати оцінки, визначеної в п. 1.2 “Основні факти”.

Вірогідність наданої інформації

Вся інформація фінансового, технічного, економічного характеру, що надана Замовником в усній чи письмовій формі і підтверджена чи не підтверджена документально, приймалася як достовірна.

Відповідальність

Експерт підтверджує, що оцінка проводилася відповідно до професійних стандартів, рівень кваліфікації залучених до роботи фахівців відповідав складності оцінки. Експерт несе відповідальність за неупередженість і вірогідність експертної оцінки відповідно до чинного законодавства України.

Відповідальність за достовірність, точність і адекватність усієї наданої Експерту інформації несе Замовник.

Експерт вважає себе вільним від відповідальності, витрат і зобов'язань, що можуть бути висунуті третіми особами, якщо їхні позови виникнуть у випадку неправомірного використання результатів даної експертної оцінки.

Експерт не несе відповідальності за вірогідність прав власності на об'єкт оцінки у зв'язку з тим, що він не проводив спеціальну юридичну і правову експертизу цих прав.

Захист результатів роботи

У випадку виникнення спірних питань, пов'язаних з результатами даної оцінки, Оцінювач зобов'язується за зверненням Замовника захищати її в будь-яких інстанціях.

Непомітні дефекти і ушкодження, стан навколишнього середовища

Стан об'єкту оцінки оцінювався шляхом візуального обстеження, обмірювань, спостережень, вивчення необхідної технічної документації, а також з урахуванням консультацій з фахівцями. Експерт не несе відповідальності за факти невиявлених дефектів і ушкоджень, що неможливо виявити під час звичайного обстеження. Експертом не виявлялися, і він не несе відповідальності за можливе подальше виявлення на територіях, де знаходиться об'єкт оцінки і на ділянках, що безпосередньо межують з ним (у тому числі в ґрунті, воді та повітрі), будь-яких шкідливих речовин.

Вартість об'єкту визначалася виходячи з припущення Експерта про відсутність невидимих дефектів і ушкоджень будинків, споруджень, устаткування, механізмів, а також шкідливих речовин у навколишньому середовищі.

Конфіденційність

ТОВ “Спектр” забезпечуються умови додержання конфіденційності інформації, отриманої від Замовника, і висновків, що містяться в Звіті.

Соседние файлы в папке оцінка студент