Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
38
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
303.62 Кб
Скачать

5.3. Порядок підсумкового оцінювання знань студентів всіх форм навчання

Для проведення підсумків роботи студентів з курсу «маркетинговий менеджмент» проводиться іспит. Іспит проводиться у письмовій формі по білетах. Кожен білет містить завдання що відбивають основний зміст програми навчальної дисципліни. Оцінка за кожне завдання має чотири рівні: 10, 8, 6, 0 балів. Максимальна оцінка за виконання завдань білета може дорівнювати 60 балів.

У разі, якщо відповіді студента оцінено менше, ніж у 30 балів, він отримує незадовільну оцінку за результатами екзамену, а набрані за екзамен бали не враховуються у загальній підсумковій оцінці.

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за поточну успішність та за виконання екзаменаційних завдань (за умови, що на екзамені студент набрав не менше 30 балів).

Якщо на екзамені студент набрав менше 30 балів, тобто отримав незадовільну оцінку, загальна підсумкова оцінка включає лише оцінку за поточну успішність.

Максимальна кількість балів за екзамен для денної та вечірньої форми навчання складає 60 балів, для заочної форми навчання — 100 балів. Підсумкова оцінка не повинна перевищувати 100 балів.

Викладач оцінює відповіді на питання за такими критеріями:

Оцінка Критерії

10 балів — студент отримує, коли дав правильну і вичерпну відповідь на поставлене запитання, при цьому показав високі знання понятійного апарату і літературних джерел, уміння аргументувати своє ставлення до відповідних категорій, залежностей та явищ.

8 балів — студент отримує, коли відповів на поставлене запитання, але не спромігся переконливо аргументувати свою відповідь, помилився у використанні понятійного апарату.

6 балів — студент отримує, коли у цілому відповів на поставлене запитання, але не аргументував відповідь, показав недостатні знання літературних джерел.

0 балів — нульову оцінку одержує студент, якщо він дав неправильну або неповну відповідь на запитання, ухилився від аргументації, показав незадовільні знання понятійного апарату і спеціальної літератури чи взагалі нічого не виконав.

Примітка: у разі використання заборонених джерел, підказок студент мусить залишити аудиторію та одержує загальну нульову оцінку.

Загальна кількість балів з навчальної дисципліни «Маркетинговий менеджмент» переводиться викладачем у загальновживану чотирирівневу систему оцінок за шкалою:

Оцінка за шкалою, що використовується в КНЕУ

Оцінка за національною шкалою

Оцінка за шкалою ECTS

90—100

Відмінно

А

80—89

Добре

В

70—79

С

66—69

Задовільно

D

60—65

E

21—59

Незадовільно з можливістю повторного складання

FX

0—20

Незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

F

Зразок екзаменаційного білета для студентів денної та вечірньої форми навчання

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

імені Вадима Гетьмана»

Спеціальність 8108 — Маркетинг

Навчальний предмет Маркетинговий менеджмент

Соседние файлы в папке Normative_discipline