Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
marketingoviy_menedjment_3 / Discipline_mag_pr / Tovarna_innov_politic .doc
Скачиваний:
26
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
293.38 Кб
Скачать

4.2. Організація самостійної роботи студентів над програмним матеріалом

Самостійна робота студентів - один з основних засобів оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від аудиторних навчальних занять.

Головною метою самостійної роботи є закріплення, розширення та поглиблення набутих у процесі аудиторної роботи знань, вмінь та навичок, а також самостійне вивчення та засвоєння нового матеріалу під керівництвом викладача, але без його безпосередньої участі.

Питання, що виникають у студентів стосовно виконання запланованих завдань, вирішуються на консультаціях, які проводяться згідно з графіками, затвердженими кафедрою.

Всі завдання самостійної роботи студентів поділяються на обов’язкові та вибіркові, виконуються у встановлені терміни, з відповідною максимальною оцінкою та передбачають певні форми звітності щодо їх виконання. Обов’язкові завдання має виконати кожен студент у процесі вивчення дисципліни, вибіркові завдання є альтернативними.

Перелік завдань для самостійної роботи поданий у Карті самостійної роботи студентів, яка включається до “Методичних матеріалів щодо змісту та організації самостійної роботи студентів, поточного і підсумкового контролю їх знань”, що розміщуються на сайті КНЕУ.

Кожен студент повинен роздрукувати для себе Карту самостійної роботи та на власний розсуд визначитись з вибірковим елементом самостійної роботи, щоб набрати необхідну кількість балів.

Після виконання обов’язкових та вибіркових завдань у встановлені терміни студент звітує викладачеві. Набрані ним бали враховуються як кількість балів за поточну успішність в навчальній роботі.

4.3. Тематика наукових робіт з дисципліни „Товарна інноваційна політика”

1. Які з передумов розвитку сертифікації систем управління якістю за стандартами ІСО частково втрачають значимість в умовах сучасної глобальної економіки?

2. Відмінності ФВА та концепції багаторівневості товару як інструментів формування конкурентної стратегії підприємства.

3. Дизайнерська інтеграція форми виробу в просторові структури у маркетинговому управлінні асортиментом.

4. Яким чином оцінити ефективність маркетингового забезпечення інноваційного розвитку підприємства?

Методичні рекомендації:

Загальний обсяг - не більше 15 000 знаків.

Змістовна структура роботи: обгрунтування вибору теми та погляду на проблематику; аналітика та передумови ефективності авторської точки зору; висновки та рекомендації.

5. Система поточного і підсумкового контролю

Завдання та форми контролю

Контроль знань студентів є органічною складовою навчального процесу. За його допомогою оцінюється рівень засвоєння студентами програмного матеріалу, здійснюється інформування слухачів щодо якості вивчення дисципліни, забезпечується підвищення рівня індивідуалізації навчання, посилюються мотиваційні стимули самостійної роботи студентів. Оцінювання знань студентів з дисципліни “Товарна інноваційна політика” здійснюється для студентів денної форми навчання на основі результатів поточно-модульного контролю знань, а для студентів заочної та денної форм навчання на основі результатів поточного і підсумкового контролю.

Метою контролю є перевірка у студентів рівня набутих на лекціях та шляхом самостійного вивчення програмного матеріалу фахових знань та умінь. Він здійснюється персоніфікованим оцінюванням роботи кожного студента керівником та асистентом курсу. Структура контролю враховує особливості денної, вечірньої та заочної форм навчання.

Соседние файлы в папке Discipline_mag_pr