Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

4 Курс / переподы / ровн / !!!Проектування!!! / Контрольна робота / Анотація до комплексної контрольної роботи з дисципліни проектування

.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
30.05.2020
Размер:
27.14 Кб
Скачать

Анотація до комплексної контрольної роботи з дисципліни

«Технологія комп’ютерного проектування»

В результаті вивчення дисципліни «Технології комп’ютерного проектування» студенти спеціальності 5.05010101 «Обслуговування програмних систем і комплексів» повинні:

знати: Основні поняття, інструменти і алгоритми роботи системи автоматизованого проектування нового покоління SolidWorks

вміти: грамотно створювати ескізи для подальшого видавлювання або вирізування; створювати тривимірні деталі і збірки, максимально використовуючи можливості інструментарію та обладнання SolidWorks; створювати в автоматичному режимі креслення деталей і зборок, з проставлянням розмірів і нанесенням написів на плоских і криволінійних поверхнях деталей; перевіряти збірку і редагувати саму збірку і її компоненти.

Завдання контрольної роботи мають на меті визначення рівня підготовки студентів з оволодіння вищезазначеними вміннями

Комплект комплексної контрольної роботи для студентів спеціальності складається із 24 варіантів по 3 частини в кожному. Теоретична частина складається з 3 блоків тестових завдань – блок А містить 21 питання, що передбачають відповіді так або ні, блок В складається з 7 питань, що передбачають обрання від одного до 5х правильних варіантів відповідей з чотирьох запропонованих, блок С складається із питань.

Для тестових, теоретичних завдань передбачені наступні критерії оцінювання:

Оцінку "відмінно" студент отримує в разі, якщо кількість правильних відповідей на питання контрольної роботи складає не менше 95% від загальної кількості питань.

Оцінку "добре" студент отримує в разі, якщо кількість правильних відповідей на питання контрольної роботи складає не менше 75% від загальної кількості питань.

Оцінку "задовільно" студент отримує в разі, якщо кількість правильних відповідей на питання контрольної роботи складає не менше 50% від загальної кількості питань.

Написання роботи розраховано (орієнтовно) на 80 хвилин (2 академічні години).

Соседние файлы в папке Контрольна робота