Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
30.05.2020
Размер:
433.15 Кб
Скачать

Лабораторна робота №1

Тема: Інструкція з техніки безпеки, ознайомлення з інтерфейсом програмного додатка Solid Works. Розглянути інструменти ескізу.

Мета: Ознайомитися з інструкцією техніки безпеки, з’ясувати призначення програми Solid Works, вивчити структуру її головного вікна і призначення основних пунктів меню і панелі, ознайомитися з принципами побудови деталей.

Хід роботи:

  1. Вивчити теоретичний матеріал.

  2. Відкрити програму Solid Works.

Розглянув інтерфейс додатку

Малюнок1.1 – інтерфейс

  1. Вивчити елементи головного вікна і ознайомитися з їх призначення.

  2. Вивчити роботу з інструментом ескізу, лінія, дуга через три точки, коло, еліпс, парабола, сплайн, багатокутник і обписаний, і вписаний, прямокутник, паралелограм, точка, осьова лінія, текст.

Малюнок1.1 – елементи ескізу

  1. Самостійно побудувати довільні ескізи.

Малюнок 1.3 – довільний чудо ескіз

6) Висновок: на практичній роботі я ознайомився з інструкцією техніки безпеки, з’ясував призначення програми Solid Works, вивчив структуру її головного вікна і призначення основних пунктів меню і панелі, ознайомився з принципами побудови деталей. Створив довільний ескіз та виконав роботу з інструментом ескізу, лінія, дуга через три точки, коло, еліпс, парабола, сплайн, багатокутник і обписаний, і вписаний, прямокутник, паралелограм, точка, осьова лінія, текст.

Соседние файлы в папке Лабораторная работа №1