Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПТБД КУРСОВАЯ .docx
Скачиваний:
37
Добавлен:
17.05.2020
Размер:
321.52 Кб
Скачать

Видавництва які співпрацюють з магазином: «аст», «Видавничий дім Пегас», «Видавництво Фоліо», «видавництво Київський будинок книги», «бао», «академія»,та багато інших.

(Рис.10)

Видавництво АСТ - одне з найбільших видавництв, що займає лідируючі позиції на російському книжковому ринку, засноване в 1990 році. АСТ видає книги практично всіх жанрів для найширшої аудиторії. Це інтелектуальна і розважальна література, російська та зарубіжна класика, підручники і навчальні посібники, прикладні книги. Видавництво випускає більше 40 млн. Примірників книг на рік і об'єднує найсильнішу в країні редакційну команду.

Щомісяця з друку виходить більше 500 нових книг. Серед авторів видавництва - письменники зі світовим ім'ям Стівен Кінг, Пауло Коельо, Ден Браун, Анна Гавальда, Донна Тартт, Ніл Гейман, Сюзанн Коллінз, Харпер Лі, Пола Хокінс, Енді Вейер, Джеймс Дешнер, Джордж Мартін; а також популярні російські автори: Борис Акунін, Дмитро Глухівський, Людмила Улицька, Сергій Лук'яненко, Володимир Познер, Едвард Радзинський, Гузель Яхина, Ольга Бодня, Сергій Тармашев, Олена Михалкова і багато інших. У структуру видавництва АСТ входять три основних редакційних Департаменту. До складу кожного Департаменту входить кілька редакцій-імпринтів (брендів). Кожен імпринт випускає книги для свого сегмента читача:

Художня література: «Neoclassic», «Corpus», «ЖАНРИ», «АСТРЕЛЬ СПБ», «Редакція Олени Шубіної», «Mainstream», «ВД Ленінград»;

Прикладна література: «ПОРИ», «КЛАДЕЗЬ», «ПРАЙМ ЄВРО ЗНАК», «Lingua»;

Дитяча література: «МАЛЮК», «АСТРЕЛЬ», «Планета знань», «АВАНТА»;

У 2005 році до видавничої групи «АСТ» увійшло ТОВ «Аудіокнига», основний напрямок діяльності якого - видання аудіоверсій творів різних жанрів російських і зарубіжних авторів в прочитанні популярних акторів театру і кіно.

У 2012 році видавництво «АСТ» об'єдналося з видавництвом "ЕКСМО" і вже в 2013 році група «ЕКСМО-АСТ» зайняла 45-е місце в світовому рейтингу книговидавців.

(Рис11)

Видавничий дім Пегас пізнання світу і весела гра в кожній книжці!

Ми були у витоків створення ринку дитячої літератури в Україні.

Наше видавництво, а нині це вже Видавничий дім «Пегас», засноване понад 15 років тому. І як підсумок нашої багаторічної діяльності — сьогодні ми в авангарді українських найбільш динамічно розвиткових видавничих компаній.

За цей час видано понад 1000 книжок. В асортименті видавничого дому література для дітей від 0 до 12 років українською та російською мовами.

На сторінках інтернет- магазину — «Подарункові  видання»«Новинки»«Розмальовки та альбоми»«Хіт продажу» — представлені видання, що користуються особливим попитом у наших читачів. Для хлопців, дівчат, зовсім ще маленьких і підлітків:

  • збірки казок;

  • енциклопедії для дітей;

  • вірші для дітвори різного віку;

  • книжки-пазли різного формату;

  • тести;

  • прописи;

  • розмальовки;

  • альбоми для друзів.

У чому секрет підвищеного попиту на наші дитячі книжки?

Усі наші книги для дітей барвисті, яскраві, чудово ілюстровані. Вони написані в ігровій, захоплюючій формі та при цьому змістовні й пізнавальні.  Слід також відзначити професіоналізм, ентузіазм і невичерпну енергію редакторів, художників, дизайнерів, технологів, менеджерів, а також авторів, які всі ці роки активно співпрацюють із нами.

І потім, створюючи розвивальну літературу, ми постійно у творчому контакті з педагогами, дитячими психологами і методистами. Наші букварі, тести і прописи апробовані в групах дитячих садків, а також батьками з дітьми різного віку. Вихователі й учителі нерідко використовують вірші для дітей з наших книжок у розробках своїх занять і сценаріїв дитячих заходів.

До того ж ми видаємо лише ліцензійну літературу. Вся продукція сертифікована і відповідає державним стандартам України.

Наші читачі є не лише в кожному куточку України, але й за її межами. Логотип «Пегаса» завжди впізнають, а книжки із задоволенням читають і діти, і дорослі в Молдові, Румунії, Росії, США.

«Видавництво Фоліо» є одним з найбільших видавництв в Україні й існує на книжковому ринку понад 25 років, є лідером з видання української  та перекладної, класичної та сучасної якісної художньої літератури українською та російською мовами.  Ми розробили і підготували до друку понад 100 книжкових серій різних жанрів та тематик.  Це твори авторів США, Німеччини, Англії, Китаю, Португалії, Франції, Іспанії, Італії, Хорватії, Норвегії, Швейцарії, Бельгії, Польщі, Туреччини, Словенії, Фінляндії, Японії та інших країн. 

Рис.13

Більшість із двадцяти п’яти своїх років «Академія» віддала  роботі з інтелектуальною книжкою. Результат – студентські підручники і навчальні посібники серії «Альма-матер», наукові монографії, енциклопедії, словники-довідники, а також видання для учнів загальноосвітніх шкіл («Тести», підручники з «Хімії», автори яких – П. П. Попель і Л. С. Крикля). Інтелектуальністю близькі до них твори біографічної прози із серії «Автографи часу». Тоді пощастило працювати з багатьма відомими в Україні авторами. Вони здобували визнання й авторитет разом з «Академією» та «Академвидавом» (партнерське видавництво). Сподіваємося на спільне майбутнє.

Сьогодні полем роботи «Академії» є і твори художньої літератури для читачів різного віку й різних уподобань.

Стабільних поціновувачів здобули видання прози українського модернізму, об’єднані в серію «In crudo» (Без прикрас).

Соседние файлы в предмете Коммерческая деятельность