Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МЕТОДИЧНІ до курсової з ЕКОЛОГІЇ1.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
27.11.2019
Размер:
210.94 Кб
Скачать
  1. Богомольний Б. Р. Медицина екстремальних ситуацій [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. мед. вузів III—IV рівнів акредитації / Б. Р. Богомольний, В. В. Кононенко, П. М. Чуєв. — 80 Min / 700 MB. — Одеса, 2003. — (Бібліотека студента-медика) — 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) ; 12 см. — Систем. вимоги: Pentium ; 32 Mb RAM ; Windows 95, 98, 2000, XP ; MS Word 97-2000. — Назва з контейнера.

  2. Розподіл населення найбільш численних національностей за статтю та віком, шлюбним станом, мовними ознаками та рівнем освіти [Електронний ресурс] : за даними Всеукр. перепису населення 2001 р. / Держ. ком. статистики України ; ред. О. Г. Осауленко. — К. : CD-вид-во «Інфодиск», 2004. — 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) : кольор. ; 12 см. — (Всеукр. перепис населення, 2001). — Систем. вимоги: Pentium-266 ; 32 Mb RAM ; CD-ROM Windows 98/2000/NT/XP. — Назва з титул. екрана.

  3. Бібліотека і доступність інформації у сучасному світі : електронні ресурси в науці, культурі та освіті [Електронний ресурс] : (підсумки 10-ї Міжнар. конф. "Крим-2003") / Л. Й. Костенко, А. О. Чекмарьов, А. Г. Бровкін, І. А. Павлуша // Бібліотечний вісник.  — 2003. — № 4. — С. 43. — Режим доступу до журн. : http://www.nbuv.gov.ua/articles/2003/03klinko.htm.

  4. CrossRef [Electronic Resource]. – Mode of access : URL : www.crossref.org./ �� Title from the screen.

  5. Інформаційно-аналітична довідка про стан книговидання та книгорозповсюдження в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу : URL : http://www.kniga.gov.ua/index.php?7901200200000000010.  – Назва з екрана.

  6. Статистичні дані про друковані засоби масової інформації в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу : url : comin.Kmu.Gov.Ua/control/uk/publish/article. – Назва з екрана.

Елементи, виділені напівгрубим шрифтом, є обов'язковими і вводяться в бібліографічний запис незалежно від теми наукової роботи. Проміжки між знаками та елементами запису є обов'язковими і використовують для розрізнення знаків граматичної і приписаної пунктуації.

5.8. Додатки

Додатки (якщо вони є) розміщують після списку використаних джерел у порядку появи посилань на них у тексті курсової роботи. Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово «Додаток …» і велика літера, що позначає додаток.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, ї. Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б. Один додаток позначається як додаток А.

Приклад оформлення додатку:

Додаток Б.

Викиди в атмосферу забруднюючих речовин при спалюванні органічного палива (млн. т) (2000-2010 рр.)

  1. Захист роботи

Після здачі курсової роботи керівник готує свій висновок і виставляє попередню оцінку. Остаточна оцінка виставляється студенту за результатами захисту роботи. Захист курсової роботи проводиться прилюдно перед комісією у складі двох-трьох науково-педагогічний працівників кафедри, в тому числі і керівника курсової роботи. Захист включає усну доповідь на 5 хвилин, в якій висвітлюються результати проведеного дослідження, та відповіді на питання.

  1. Оцінювання курсової роботи

Головні критерії оцінки курсової роботи випливають з вимог, що висуваються до неї. Критерії оцінки курсової роботи наступні:

- глибина аналізу, вміння розібратися в проблемі;

- самостійність, творчий підхід до досліджуваної проблеми;

- використання нових фактів та статистичного матеріалу;

- повнота розв’язання усіх задач, які автор сам поставив собі в роботі;

- грамотність, логічність у викладенні матеріалу;

- якість оформлення.

Курсова робота оцінюється за 100-бальною шкалою. Розподіл балів, які отримують студенти, показаний в таблиці:

Пояснювальна записка

Ілюстративна частина

Захист роботи

Сума

до 40

до 30

до 30

100

Результати захисту курсової роботи оцінюються за національною та європейською шкалами.

Шкала оцінювання

Сума балів

Оцінка ECTS

Оцінка за національною шкалою

для екзамену, курсової роботи (проекту), практики

90 – 100

А

відмінно

80-89

В

добре

70-79

С

60-69

D

задовільно

50-59

Е

1-49

FX

незадовільно

Оцінка виставляється у відомість та індивідуальний навчальний план студента.

Студент, який без поважної причини не подав курсову роботу у зазначений термін або не захистив її, вважається таким, що має академічну заборгованість. При отриманні незадовільної оцінки студент за рішенням комісії виконує курсову роботу за новою темою або доопрацьовує попередню роботу в термін, визначений деканом факультету.

Студент здає на кафедру чистовий варіант курсової роботи у роздрукованій та електронній формах.

Додаток