Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:

нмоу_905

.docx
Скачиваний:
3931
Добавлен:
19.03.2015
Размер:
95.25 Кб
Скачать

Продовження додатка 8

Пояснення до картки аналітичного обліку відкритих асигнувань

Книга (картка) використовується для накопичення інформації про відкриті військовій частині асигнування та їх використання.

Книга (картка) відкривається на рік і ведеться в розрізі кодів економічної класифікації видатків і статей кошторису Міністерства оборони України окремо за кожним кодом програмної класифікації видатків.

Записи в книгу (картку) здійснюються на підставі виписок з рахунків 907 групи для обліку відкритих асигнувань в органах Державної казначейської служби України. Суми відізваних (повернутих) асигнувань записуються зі знаком “мінус” або чорнилом червоного кольору.

Щомісячно в книзі (картці) підраховуються підсумки “Усього відкритих асигнувань за місяць”, “Усього відкритих асигнувань з початку року”, “Усього використаних асигнувань за місяць”, “Усього використаних асигнувань з початку року” та “Залишок відкритих асигнувань на кінець місяця”. Залишок відкритих асигнувань на кінець місяця звіряється з випискою органу Державної казначейської служби України та переноситься на наступний місяць.

Картка підписується виконавцем та особою, що перевірила картку.

Річні підсумки в книзі (картці) засвідчуються підписом керівника фінансової служби військової частини.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]